Advertisement

Bartın Sel Felaketi : 52klisij Rarfm : İstanbul'a giden otobüsteki 47 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı.

Bartın Sel Felaketi : 52klisij Rarfm : İstanbul'a giden otobüsteki 47 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı.. Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın sel sularına kapıldı. Sel felaketinde ev ve işyerlerini su bastı Bartın, sinop ve kastamonu'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yol açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Araçların içinde mahsur kalan sürücüleri afad kurtardı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş.

Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş. Anasayfa / gündem / son dakika: Köprü ve yollar çöktü, evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın aranıyor. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Bartın'da gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu.

Ysbivvpctwlk2m
Ysbivvpctwlk2m from i0.wp.com
Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor! İstanbul'a giden otobüsteki 47 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Sinop belediye başkanı barış ayhan, ilçede. Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. Kuvvetli yağış uyarısı günlerdir meteoroloji tarafından yapılıyordu. Bartın'da etkili olan yağışlar sele neden oldu. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Sinop، bartın ve kastamonu'da sel felaketi الجيش الجزائري يدفع بمروحيات من طراز mi 26 للمشاركة في إخماد حرائق الغابات 2 mainland travelers arrested in honolulu for alleged fake vaccine cards, ag says

Bartın'da gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu.

Köprü ve yollar çöktü, evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın aranıyor köprü ve yollar çöktü, evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın aranıyor Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. Sinop belediye başkanı barış ayhan, ilçede. Meteoroloji genel müdürlüğü'nden dün yapılan uyarıların. Çevre ve şehircilik bakanı murat kurum incelemelerde bulunmak üzere sel felaketinin yaşandığı bartın 'a geldi. Posted on 11 ağustos 2021 by admin. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yol açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Posted on august 11, 2021 by no comments. Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir. Yaşlı kadın aranırken, başka bir vatandaşımızın ise sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş. Kuvvetli yağış uyarısı günlerdir meteoroloji tarafından yapılıyordu.

Sinop belediye başkanı barış ayhan, ilçede. Mahsur kalanlara saatler sonra ulaşıldı. Bartın, sinop ve kastamonu'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yol açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. 15 ağustos 2016 pazartesi 23:53. Posted on 11 ağustos 2021 by.

Xyo6xftbjgmbvm
Xyo6xftbjgmbvm from www.globalbursa.com
Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın sel sularına kapıldı. Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor! Milli savunma bakanlığı'na bağlı kurtarma helikopterleri vatandaşları tahliye etti. Bartın'da etkili olan yağışlar sele neden oldu. İstanbul'a giden otobüsteki 47 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Kuvvetli yağışın dün gece başladığı sağanak yağış bartın'da sel ve heyelana neden oldu. Sel felaketinde ev ve işyerlerini su bastı Bartın'da meydana gelen selde bir vatandaşın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği ve 80 yaşındaki yaşlı bir kadının ise sel.

Araçların içinde mahsur kalan sürücüleri afad kurtardı.

9 köprü ve 9 menfezin yıkıldığı kentte bazı ev ve işyerlerini su basarken ulus ilçesine bağlı. Bartın, sinop ve kastamonu'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yol açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. İstanbul'a giden otobüsteki 47 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir. Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın sel sularına kapıldı. Mevlüt budak ( email protected) tüm yazilari. Bartın'da sel felaketi bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. 80 yaşındaki bir kadın sele kapılıp kayboldu. Çevre ve şehircilik bakanı murat kurum incelemelerde bulunmak üzere sel felaketinin yaşandığı bartın 'a geldi. Mahsur kalanlara saatler sonra ulaşıldı. Bartın'da meydana gelen selde bir vatandaşın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği ve 80 yaşındaki yaşlı bir kadının ise sel. Sinop ve samsun sele teslim!

Bartın'da gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Anasayfa / gündem / son dakika: Bartın'da sel felaketi bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir. Flood disaster in bart ınn districts.

Ml1cmhh0f6g Um
Ml1cmhh0f6g Um from icdn.tgrthaber.com.tr
Bartın, kastamonu ve sinop'ta sağanak yağış ardından bastıran sel, kara yollarını kapattı. Bartın'da gece saatlerinde başlayan sağanak yağmur sel ve taşkınlara neden oldu. Admin 0 ağustos 11, 2021 5:54 am kentte tesirli olan şiddetli sağanak kimi bölgelerde sele yol açarken araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve konutu su bastı. Köprü ve yollar çöktü, evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın aranıyor. Bartın'da sel felaketi bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Sinop، bartın ve kastamonu'da sel felaketi الجيش الجزائري يدفع بمروحيات من طراز mi 26 للمشاركة في إخماد حرائق الغابات 2 mainland travelers arrested in honolulu for alleged fake vaccine cards, ag says Selin vurduğu illerden biri de bartın'dı. Anasayfa / gündem / son dakika:

Köprü ve yollar çöktü, evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın aranıyor.

Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Selin vurduğu illerden biri de bartın'dı. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir. Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. Bölgemizde etkili olan sağanak yağış komşu ilimiz bartın'ı olumsuz etkiledi. Köprü ve yollar çöktü, evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın aranıyor. Akören söküler köyü savaş alanına döndü. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yol açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Flood disaster in bart ınn districts. Bartın, sinop ve kastamonu'da sel felaketi: Bartın, kastamonu ve sinop'ta sağanak yağış ardından bastıran sel, kara yollarını kapattı. Sinop، bartın ve kastamonu'da sel felaketi الجيش الجزائري يدفع بمروحيات من طراز mi 26 للمشاركة في إخماد حرائق الغابات 2 mainland travelers arrested in honolulu for alleged fake vaccine cards, ag says

Milli savunma bakanlığı'na bağlı kurtarma helikopterleri vatandaşları tahliye etti bartın sel. Bartın'da etkili olan yağışlar sele neden oldu.

Posting Komentar

0 Komentar